"Včely to ví nejlépe...."

Pozvánka na přednášku PSNV

19.11.2015 21:11
Vážené kolegyně, vážení kolegové, duše spřízněné

Pracovní společnost nástavkových včelařů CZ (PSNV-CZ) ve spolupráci s Včelnicí Žežulka a se sdružením Hradčanské včely pořádají v období říjen 2015 – březen 2016 cyklus přednášek a diskusí o včelách a včelaření s názvem

PRAŽSKÁ VČELAŘSKÁ SETKÁVÁNÍ 2015/2016

Navazujeme tak na cykly, které se konaly v zimě 2009/2010 a 2013/2014

Cyklus se bude konat v budově Elektrotechnické fakulty ČVUT, Technická 2, Praha 6, Dejvice

Přednášky jsou zaměřeny jak na témata po výtce včelařská (zdraví včel, veterinární předpisy, legislativa, zootechnika etc.), tak na témata užitečná i pro tak zvanou nevčelařící, avšak spřátelenou veřejnost (včelí produkty, apiterapie, opylovatelé ve městě a včelaření a pastva pro včely ve městě).

NYNÍ BYCHOM VÁS RÁDI POZVALI NA 2. PŘEDNÁŠKU TOHOTO CYKLU, JEŽ PATŘÍ PRÁVĚ K TĚM PŘEDNÁŠKÁM, KTERÉ JSOU ZAJÍMAVÉ TAKÉ PRO ONU SPŘÁTELENOU, ZATÍM NEVČELAŘÍCÍ KOMUNITU. TÉMATEM BUDOU OPYLOVATELÉ, PASTVA PRO NĚ A VČELAŘENÍ VE MĚSTĚ. 

Zveme Vás tedy na téma:

I MEZI DOMY A PANELÁKY LÉTÁME …

Opylovatelé ve městě, městské včelaření, město a pastva pro včely a další opylovatele …
Lektoři: Mgr. Jakub Straka, PhD. (UK Praha), Ing. Hana Kříženecká, Ing. Miloš Vondruška (PSNV)
Podrobnosti naleznete níže.
 
Na celý cyklus i na jednotlivé přednášky je výhodné se předem zaregistrovat prostřednictvím webového formuláře, který najdete na webu PSNV na adrese: www.psnv.cz/pvs. Přednášky jsou zpoplatněny, zvýhodněni jsou ti, kteří se přihlásí předem přes zmíněný formulář. Na témže webu také najdete ceny, po přihlášení obdržíte formou e-mailu pokyny k zaplacení (částku, číslo účtu, variabilní symbol).
Prosíme, uvádějte do formuláře i svá registrační čísla přidělená ČMSCh, případně je vezměte s sebou … Stejně tak, jako „razítko nesmí opustit kancelář“, včelař by neměl vycházet do „akcí“ bez svého registračního čísla … ;-)
Případné dotazy můžete posílat na: e-mail:
gegorius@centrum.cz (=Jiří Matl)
milan.simonovsky@seznam.cz (= Milan Šimonovský)
 
Na shledanou s Vámi se těší
Jiří Matl (PSNV-CZ, z. s.)
Milan Šimonovský (Včelnice Žežulka)
Zpět

Vyhledávání

vcelarstvitasovice© 2015 Všechna práva vyhrazena.